Du er landet på æggedeler.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars Æggedeler. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars Æggedeler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Functional Form Æggedeler

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Functional Form Æggedeler som vi har fundet til 65,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Et ekstremt alsidigt redskab fra Fiskars’ Functional Form-serie, der er perfekt til at opnå skiveskåret æg, mozzarella m.m. Den smarte æggedeler sikrer tynde æggeskiver og har desuden en beholder til at samle æggeskaller.
Selvom det er oplagt at bruge red…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Fiskars Æggedeler på listen er Fiskars Functional Form Æggedeler fra KitchenOne.dk med en pris på 65.00. Billigste udvalgte Æggedeler er Fiskars Functional Form Æggedeler som du kan købe for 65.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Fiskars Æggedeler data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Fiskars Æggedeler tilbud er opdateret i dag 29-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Æggedeler guides:

Fandt du ikke det rigtige Æggedeler blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Æggedeler: