Du er landet på æggedeler.dk, det helt rigtige sted at finde Westmark Æggedeler. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Westmark Æggedeler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Westmark Duplex Æggedeler

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Westmark Duplex Æggedeler” fås til 259,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne æggedeler er den helt klassiske slags, hvor man lægger ægget og fører trådene ned igennem, så man får ægget ud i skiver.
Du kan både lave runde og ovale skiver, alt efter om du lægger ægget på langs eller på tværs.
Deleren er udført i overfladebehan…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Westmark Columbus Æggedeler

Sidste produkt på vores liste er Westmark Columbus Æggedeler som vi har fundet til 279,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med æggedeleren fra Westmark kan du med et enkelt tryk dele et hårdkogt æg i seks lige store både.
Den fungerer på samme måde som en æggedeler i skiver, men her står du med produktet i hånden og får perfekte både til et frokostfad med æg og tomat.
Da dele…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Westmark Æggedeler på listen er Westmark Columbus Æggedeler fra KitchenOne.dk med en pris på 279.00. Billigste udvalgte Æggedeler er Westmark Duplex Æggedeler som du kan købe for 259.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 20 kr.
Ovenstående Westmark Æggedeler data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Westmark Æggedeler tilbud er opdateret i dag 29-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Æggedeler guides:

Fandt du ikke det rigtige Æggedeler blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Æggedeler: